Kategorier
Mad vin

Fremstilling af vin

I år har mængden af druer på planten været helt enorm.

Så nu skulle det prøves om det var muligt at lave vin af danske have druer. Druerne er af ukendt art og oprindelse.

Der blev høstet ca. 13 kg d. 14. september. Jeg turde ikke vente længere, da solsorterne også synes de ret gode :o/Druer fra havenHer så en del af høsten, rensede for de fleste snegle, insekter og andre forureninger.Rensede druer

Jeg sorterede også mange grønne druer fra. Af de ca. 13 kg blev der 10 kg afstilkede og sorterede druer. Afstilkede druer

Her står så vinen og gærer. Lugten har været blandet. I starten lugtede der en del af sprit, som gik over i en mere vinagtig duft. I øjeblikket er lugten næsten væk. Der kommer kun en svag sprit/vin agtig duft fra blopperen.Druer gærerVinbryggersættet har jeg købt hos:

Things 4 you

Sammen med et vingærsæt. I det er opskrifter på flere forskellige vin.