Kategorier
Arkitektur By Vejr

Aarhus havn

Så tog jeg til Aarhus i det dejlige vejr – troede jeg. Jo nærmere jeg kom Aarhus, desto mere gråt blev det. Havgusen væltede ind over byen. De flotte farver blev aflyst, så jeg valgte at gå i grafikmode og fokusere på linier. Alle billeder er derfor i sort/hvid. Håber I kan lide dem.

Kategorier
Arkitektur Himmel Nat Natur Stjerner Vejr

Blokhus vinter og aften

I min efterårsferie var jeg i Blokhus. Et virkelig dejligt sted med masser af muligheder for at tage gode billeder. Her er nogle af min aften/nat billeder. De er taget på to forskellige dage. Den ene aften var det totalt skyfrit og den anden fik vi lidt sne.

Kategorier
Arkitektur Fotowalk Fugle Himmel Natur Vejr

Blokhusbilleder

Min efterårsferie i år var i Blokhus. Jeg fik taget lidt billeder på stranden og i Løkken. Se dem og kom gerne med Likes/dislikes og konstruktiv kritik :O) Der blev også tid til at finde rav, men det er en helt anden historie.

Kategorier
Arkitektur Blomster Fotowalk

~>CAOS. Fotowalk i Aarhus

Her er resultatet af en enmands fotowalk i Aarhus. Titlen er lånt fra et af billederne jeg tog. Det passer egentlig meget godt til motiverne.

Kategorier
Arkitektur Havn Himmel Natur

Grenå havn og strand

Pinsen i år bød på noget fantastisk flot vejr og derfår tog vi til Grenå og camperede. Der blev og lidt tid til at fotografere lidt.