Kategorier
Himmel Komet Nat Natur Stjerner Teknik

Spaceweather – Dit vejr over dig

Hvis du interesserer dig for himlen når der er mørkt og du gerne vil se hvad du kan forvente dig når der ikke er overskyet er her et hint. NASA har en (lidt nørdet) side om vejret over dig. Sitet hedder spaceweather og kan findes her: SPACEWEATHER På denne side kan du finde nyheder om […]

Kategorier
Himmel Nat Stjerner

Mælkevejen

Den flotteste og dejligste stillestjerne klare september aften med fint kik til mælkevejen. På billedet, hvorhuset ikke er med, kan man med lidt held finde vores nærmeste nabogalakse, Andromeda.

Kategorier
Himmel Nat Stjerner

En stopmotion mere

Et noget kluntet forsøg på at panorere i en stopmotion. Jeg var på udkik efter lidt nordlys, me det udeblev, ellers var det en smuk og mild nat.

Kategorier
Fotowalk Fugle Himmel Nat Natur Stjerner Vejr

Søndervig februar 2017

Dette år gik turen til Søndervig. Vejrguderne var helt tydeligt med os. Det har været fire helt fantastisk flotte dage med vidunderligt, dog lidt koldt, vejr. Natbilleder: Bunkere: Vandretur og ufattelig mange gæs: Video med gæs:

Kategorier
Himmel Nat Stjerner

Fotos fra tur til Ejer Bavnehøj

Onsdag d. 4. januar 2017 var jeg på Ejer bavnehøj for at se om der var Nordlys, som der var varslet. Det var der desværre ikke. Der var hundekoldt. Selvom der ikke var nordlys, fik jeg nogle udmærkede billeder. På et par af dem er der nogle lysfænomener, som jeg ikke ved hvad skyldes, men […]